top of page

Här följer kort info och utvalda referenser om våra stylingtjänster.

HOMESTAGING

Styla er bostad för att locka fler till visning

Att anlita en stylist inför flytt maxar bostadens potential och snygga bilder skapar nyfikenhet, lockar till sig fler till visningen, vilket ofta även påverkar slutpriset

​Oavsett om du önskar styling privat eller för en försäljning så får vi fram den rätta känslan i bostaden och visar den från sin bästa sida.

Vår utgångspunkt är alltid att försöka utgå från den befintliga inredningen. Vi lyfter bort och kompletterar med nya dekorationer och extra möbler om vi ser det finns behov. Vid styling av tomma bostäder tillför vi hela möblemanget och inredningsdetaljer. 

 

Vi erbjuder vi även rådgivning för dig som vill styla själv men känner vill ha expertis under processen styling till visning. 


Att styla sin bostad inför försäljning är avdragsgillt. Mer info finns på skatteverkets hemsida.

 

Vi har tillhandahåller även kontakt med mäklare och hantverkare om ni önskar 
 

Välkommen kontakta oss för boka ett hembesök   Klicka här för kontakt


 

 

FÖRE och EFTER bilder
Att se en massa resultatbilder är en sak, men för förståelse om hur vi jobbar kommer här några exempel på stylingar.

Refrerenser från kunder:

Vi har anlitat Marie flera gånger. Dels för privat styling av bostad, sedan vid försäljning. Marie har verkligen en helhetssyn utöver det vanliga.  Vi rekommenderar henne varmt.

//Karina och Rick

Vi anlitade Marie då vi skulle sälja våra föräldrars bostad efter deras bortgång. 

Marie målade även upp vissa av de möbler vi hade så de kunde användas i stylingen istället för vi skulle slänga bort dem.  Imponerande  och kreativt. Bostaden blev helt förändrad och vi rekommenderar henne varmt.

//Syskonen Ellerstedth 

Otroligt varm och ombonad känsla, snyggt,stilrent och modernt! Vi är så glada att vi anlitade just dig Marie för uppdraget att styla vår lägenhet. Vi rekommenderar dig mycket varmt. Så trevligt bemötande, otroligt engagemang och fantastiskt fint slutresultat!

//Ulrika Hjort

Vi är så nöjda över stylingen av vår villa inför försäljning. Marie arbetade  med våra befintliga möbler och använde så mycket som möjligt från vårt hem och lade till nya detaljer och textilier, ett imponerande arbete . Vi anlitade även Marie i vårt nya hem för att få den ombonade känsla vi ville ha redan från början.

// Lars Odlander

Jag sålde min lägenhet och fick tips om styling. Jag är henne så tacksam . Värdeökningen som blev är jag helt övertygad om hade del av hennes arbete att göra. Tveka inte om styling. Det är värt det!

// Tony Tirkkulinen

bottom of page