top of page
Så här går det till.

Kontakta oss genom att ringa 070-670 95 60 eller mejla stilrummet@gmail.com

Vi för en dialog och bokar in ett möte. 

Vi besöker dig i hemmet och vi går tillsammans igenom ert hem, och pratar om hur den kan optimeras, hur den upplevs av dig, och hur den kan upplevas av andra....Vårt möte tar ca 1 timme beroende på bostadens storlek. 

Är det extra snabba beslut som ska tas så går det bra att skicka oss bilder på bostaden så inkommer vi snabbt med offert. 

drott stilleben.jpg

Sista
Touchen
Styling

 

Ni bor idag i ett fullt möblerat hem och har i princip allt som krävs för att få till en bra styling, Men,
- Du saknar tiden och kanske kunskapen att sammanställa allt på bästa sätt. 

Då kontaktar du oss och vi piffar till det sista inför fotograferingen. Vi tar med några få inredningsdetaljer som vi tycker passar in i de olika rummen, och vi gör eventuellt mindre ommöbleringar av era befintliga möbler

Pris från 3500kr 
 

Digital 

Styling

Du har bra koll men vill ha råd inför fotograferingen, genom facetime så guidas du rum för rum. 

Pris från 1250kr. 

Homestyling är 100% avdragsgillt i deklarationen oavsett vilket styling paket du väljer. 

HEL
Styling

Här inreder och stylar vi upp en tom bostad. Vi tar med alla detaljer som behövs, som möbler, belysning, mattor, blommor, tavlor osv så att allt känns hemtrevligt och inbjudande. 

Pris från 10 000kr, baserat på en mindre bostad upp till 20kvm

def3ed0e-fba0-47f7-b708-4dab2ab59bc3 (2).jpg

Mellan
Styling


En mellanstyling innebär att du har en del möbler kvar i bostaden. Du kanske har kvar en säng och en soffa så vi kompletterar med bord, stolar, eller en soffa om du saknar det. Vi byter ut och kompletterar textilier, mattor, tavlor, blommor, enstaka möbler

Att tänka på

Som kund förväntas du alltid förbereda bostaden genom att plocka bort det vi kommer överens som inte ska vara med i stylingen. Privata saker, kläder, hygienprodukter och allt annat som inte ska användas vid foto läggs undan. Bostaden behöver också vara städad innan stylingen påbörjas. Allt för att vi skall kunna jobba så effektivt som möjligt.

Vad kostar det?

Då bostäder varierar mycket i storlek stil och design (antal kvm, trappa/hiss, balkong etc.) är det lite svårt att generalisera ett pris, därför har vi ett minipris a 10 000kr (full styling)  sen lämnar vi alltid specificerad offert efter vår första kontakt. 


 

leopard lampa.jpg

Privata
Inrednings
Konsultationer

Ibland behöver man hjälp på traven med att få ordning i sitt hem. Det kan vara allt i från vilket matgrupp som ska väljas till köket, ny soffa, vilken vägg som ska rivas, ny väggfärg osv osv. 

Bor du här i Stockholm kommer vi gärna på ett hembesök. Det tar ca 1,5-2 timmar. 

redan på plats ges handfasta tips. Vi går igenom hur vi arbetar, visar några förslag, vad ni önskar osv.

Ett hembesök kostar 1250kr. ( ca 1,5 tim)

Vi arbetar även digitalt så du behöver inte bo här i Stockholm. Efter vårt möte skickar vi en offert enligt överenskommelse.

frejasboning-.jpg

Balkong & Uteplatser

För er som saknar utemöbler, textilier eller dekoren för att få din uteplats inbjudande. Lugn. Vi utför även enbart stylingar för balkonger eller uteplats. Liten som stor. 

Pris från 5 000kr. 

IMG_8375.jpg
bottom of page