Vi är stylisterna som gör er bostadsaffär mer lönsam.

 Marie Söderberg. Ägare Stilrummet,  Inredare. 

Om ni frågar mej så tycker jag mitt jobb är det bästa som finns. Jag har jobbat med inredning i 12 år med stor tillfredsställelse och glädje både inom media och praktiska uppdrag. 

Med åren har jag skaffat mej stor kunskap om branschen, och mina kunder jag lärt känna genom åren som butiksägare, rekommendationer oss till stylinguppdrag.

För mig ar det viktigt att en styling genomförs med stort engagemang på ett sätt så att alla parter känner sig nöjda genom hela affären.  Så vill du få ut det mesta av din bostad när du ska sälja, så tveka inte att boka in ett möte bästa stilteamet! 

Jag skriver oxå för bygghemma.se

Välkommen in dit och läs mina olika tips & ideer.

Följ våra uppdrag på Instagram
Stories är alltid uppdaterat

Sara Selander, inredare o attributör

Det här med att vara kreativ är verkligen jag personifierad. Jag har genom hela mitt yrkesliv specialtillverkat föremål med olika egenskaper till alla möjliga och omöjliga tänkbara situationer, då jag arbetat med flera TV och teaterproduktioner både här i Sverige och utomlands. 

Att nu ha fokus med inredning, och att få skapa en miljöer i bostäder som ska säljas är en sån läcker känsla, och att få skapa detaljer som bara finnas just på denna plats inför visning eller att bo i,  är precis lika unikt som det låter. Exakt som om en bostad ska vara. Ett unikt hem att älska. 

Våra samarbetsparter

Anna Broström, inredare

Färg, funktion, design och sammansättningen av dessa är helt avgörande för upplevelsen av ett rum. Jag har jobbat med inredning sedan 80 talet och genom olika uttryck och designkoncept i inredningen får man en ny höjd av trivsel i hemmet.

 

Att styla inför försäljning är målsättningen densamma, att skapa inspiration, trivsel och hemtrevnad för ett hem

notar.png
JM vit.gif
skandiamäklare.png
individa-logo-170704-2.png
lagerlöfs.jpg
Fastighetsbyran_logga-1024x253.png
innerstadsspecialistern.png
Kontakta oss

© 2023 by Demi Watson. Proudly created with Wix.com

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.