styling gör er bostadsaffär mer lönsam.

jag%20med%20blommor_edited.jpg

Jag som driver STILRUMMET heter Marie Söderberg och är inredningsstylist.

​Jag hjälper er med inredningen inför er försäljning, och sköter all kontakt med mäklare och fotograf för att skapa det bästa resultatet inför försäljningen. Företaget arbetar med hel entreprenad där vi även tillhandahåller renovering, flyttstädning, förvaring. 

Om ni frågar mej så tycker jag mitt jobb är det bästa som finns. Jag har jobbat med inredning i 14 år med stor tillfredsställelse och glädje både inom media och praktiska uppdrag. 

Med åren har jag skaffat mej stor kunskap om branschen, och mina kunder jag lärt känna genom åren som butiksägare, rekommendationer oss till stylinguppdrag.

För mig ar det viktigt att en styling genomförs med stort engagemang på ett sätt så att alla parter känner sig nöjda genom hela affären.  Så vill du få ut det mesta av din bostad när du ska sälja, så tveka inte att boka in ett möte bästa stilteamet! 

Under varumärket STILRUMMET jobbar jag även på sociala media, på instagram kan ni följa mina uppdrag, olika tips och vårt hem på Kungsholmen. Jag förmedlar där mina personliga stil och mäklarstylingarna under ett snyggt omslag. För er som önskar samarbeten är välkomna att kontakta mej, min räckvidd per inlägg är i snitt 11500, Antal följare 13,3

Jag skriver även om inredning för sajten  bygghemma.se

Välkommen in dit och läs mina olika tips & ideer.

Samarbetspartner, mäklare/Fastighetsbolag
notar.png
skandiamäklare.png
innestan.jpg
lagerlöfs.jpg
JM vit.gif
sf.jfif
individa-logo-170704-2.png

Samarbeten Företag

dn bygg.png
markslöjd.jpg
byrydens.png
candelroom.png