top of page

Det här är vi på stilrummet

jag%20med%20blommor_edited.jpg

Hej alla,

STILRUMMET startades av mej, Marie Söderberg år 2012. 

Från en liten gårdsbutik, webbshop och butik på Östermalm  till nu att arbeta heltid med mäklarstylingar och privata konsultationer. 

Fullkomligt älskar att skapa det bästa resultatet i en bostad, oavsett det gäller en försäljning eller för att bo. 

Om ni frågar mej så tycker jag mitt jobb är det bästa som finns. Jag har jobbat med inredning i 15 år med stor tillfredsställelse och glädje både inom media och praktiska uppdrag. 

Med åren har jag skaffat mej stor kunskap om branschen, och mina kunder jag lärt känna genom åren som butiksägare, och rekommendationer om oss.

För mig ar det viktigt att en styling genomförs med stort engagemang på ett sätt så att alla parter känner sig nöjda genom hela affären.  Så vill du få ut det mesta av din bostad när du ska sälja, så tveka inte att boka in ett möte bästa stilteamet!

Hej på er,

Jag heter Lisa och frågar ni mej om inredning så är det verkligen det roligaste som finns. Ett mer kreativt yrke får man leta efter. Att få möjlighet att styla hem som ska säljas är en process som inte bara är spännande utan det är så glädjande att lyfta upp ett hems bästa potential, för det är ju det en styling handlar om. 

Hej på er,

Sara här,

Jag arbetar även som attributör/rekvisita ansvarig på olika teater och Tv produktioner ( senast Pippi på Cirkus )

Att inredningsstajla bostäder är för många ett drömjobb och det kan jag verkligen förstå för kreativiteten är verkligen på topp. Hela processen är stimulerande och vi är verkligen ett härligt team ihop. Jag och Marie har känt varandra i många år .

sara.jpg
Samarbetspartner, mäklare/Fastighetsbolag
rc.png
notar.png
individa-logo-170704-2.png

Samarbeten Företag

markslöjd.jpg
dn bygg.png
byrydens.png
candelroom.png
bottom of page