top of page

Det här är vi på stilrummet

jag%20med%20blommor_edited.jpg

Hej alla,

STILRUMMET startades av mej, Marie Söderberg år 2012. 

Det är oftast mej ni har kontakt med och som utför uppdragen. 

Från en liten gårdsbutik, webbshop och butik på Östermalm  till nu att arbeta heltid med mäklarstylingar och privata konsultationer. 

Fullkomligt älskar att skapa det bästa resultatet i en bostad, oavsett det gäller en försäljning eller för att bo. 

Om ni frågar mej så tycker jag mitt jobb är det bästa som finns. Jag har jobbat med inredning i 15 år med stor tillfredsställelse och glädje både inom media och praktiska uppdrag. 

Med åren har jag skaffat mej stor kunskap om branschen, och mina kunder jag lärt känna genom åren som butiksägare, och rekommendationer om oss.

IMG_5213_edited.jpg

Hej på er,

Jag heter Lisa och jag hoppar in ibland mellan mina studier där jag nu läser till inredare. .Inredning är bland det roligaste jag vet. Att få möjlighet att styla hem som ska säljas är en process som inte bara är spännande utan det är så glädjande att lyfta upp ett hems bästa potential, för det är ju det en styling handlar om. jag arbetar även på Candleroom på Sankt Eriksgatan 25. 

Hej på er,

Sara här,

Jag och Marie har jobbat ihop i några år och då jag inte hjälper till med olika inredningsuppdrag så arbetar som attributör/rekvisita ansvarig på olika teater och Tv produktioner ( bla Pippi på Cirkus, Folkoperan, Drottningarna TV4, )

sara.jpg
Samarbetspartner, mäklare/Företag
notar.png
rc.png
candelroom.png
bottom of page