top of page
STILRUMMET´s HISTORIA

​
SÅ BÖRJADE DET:

År 2008 skapade jag, marie Söderberg (Stilrummets ägare) inredningsbloggen Classic Style in the city,  som snabbt blev en av Sveriges  främsta . Min vision var att visa inspirationsbilder från världens bästa inredningsdesigners. Bloggen växte internationellt och listades snabbt som favorit av några av USAs största inredningsbloggare.

Classic Style blir Stilrummet i Norden,

År 2012 startade jag en svensk blogg som skulle motsvara  temat som den internationella bloggen, Classic Style. Namnet Stilrummet kändes som den perfekta motsvarigheten till den internationella . Efter en tid utvecklades bloggen till en butik då jag under hösten samma år öppnande en gårdsbutik i Bromma. Där arrangerade jag även bröllop och andra tillställningar då butiken låg vid en konferens anläggning. 

 

Efter en tid lades anläggningen ner och jag flyttade jag vidare från Bromma till den fina hörnlokalen i Stockholm city, Brahegatan 19.   Jag samarbetar med leverantörer som passar med vår värdegrund och vision om inredningsdrömmar, hållbarhet och stilfull elegans där unika detaljer handplockas från världen alla hörn.

Jag har arbetat med home staging sen min start och referenser är mina kunder. Under våren 2018 har jag påbörjat olika samarbete med  Mäklare och vår huvudsyssla är numera homestyling. 

 

Jag är även utbildad skribent och har tidigare arbetat redaktionellt som redaktör och frilans på bland annat Bonnier Publication , Salong K och lokaltidningen i Stockholm stad. ( Direktpress) 

År 2016 blev jag kontaktat av Facebook Marketing Department med frågan om jag ville ingå i deras Facebook Ambassador Program, mitt svar var givetvis ja. Det är ett medlemskap jag är oerhört stolt över, och vi är en grupp med topp fem svenska företag som träffas regelbundet tillsammans med FB och boostar vår verksamhet med kraft o energi. En kunskap jag delar med mej av till våra samarbetspartners.

Jag hoppas att våra vägar möts, 

Välkommen in till min värld av kreativitet 

Varma Hälsningar

Marie Söderberg

frejas_gul_pläd.jpg
frejas_sänggavlar.jpg
I samband med _formex.se har vi extra öp

Bilder med några av de produkter vi använder på våra stylingar

bottom of page