top of page
Den stora dagen.

Då jag tidigare även arbetat som bröllopskoordinator och fortfarande får förfrågan per rekommendationer så gör jag här en kortare presentation.

Att planera ett bröllop är fantastiskt roligt men kan även upplevas stressigt, svårt och tidskrävande. Ni vet på ett ungefär hur ni vill ha det men vet inte hur ni ska gå till väga.

 

Här har vi koll på vilka leverantörer man kan lita på, vad vad saker och ting borde kosta och hur man får den stora dagen att smidigt rulla på så smidigt som möjligt. 

 

 

När ni bokar oss för att hjälpa er med ert bröllop sköter vi planeringen tillsammans. Ni kommer fortfarande vara en del av hela planeringsprocessen men istället för att göra research, hålla i trådarna och diskutera fram och tillbaka med leverantörer kan ni fokusera på det roliga som att provsmaka tårtor och välja mellan de superduktiga, kvalitetssäkrade leverantörerna vi presenterar för er baserat på er budget och stil. Istället för att känna er stressade över allt som ska göras och tänkas på kan ni njuta av hela processen och känna er lugna med att någon annan håller koll på att ni ligger rätt till i planeringen och att inget faller mellan stolarna. Vi finns även där på dagen och ser till att allt blir perfekt så att ni och era nära kan slappna av och njuta till fullo av ert bröllop. 

Bröllopsdekorationer

BRÖLLOP

Vi koordinerar 

Bröllopsfesten utifrån era önskemål från minst detalj till större dekorationer.  

 

   

bottom of page