top of page
Stylingtips
Här får du några goda råd inför er försäljning. 

1. Gör trädgården inbjudande

Bor du i villa? Se till att spekulanterna får ett riktigt bra första intryck genom att snygga upp ordentligt utanför huset! Plantera nytt och frodigt i krukor vid entrén och rensa rabatterna. Ställ undan cyklar, klipp häcken och plocka undan ungarnas leksaker. Sopa till sist rent. Ingen vill bo i grannskapets rothus.  Bor du i Bostadsrätt? ta en översyn på innergården.  Första intrycket är avgörande. 

balkong blogg.jpg

 

2. Hallen 

Plocka undan skor , kläder väskor, ev barnvagna för att ge ett öppet och välkomnande första intryck. En fräsch dörrmatta, blomkrukor och ljuslyktor laddar besökaren med en trivsam känsla. Se till att belysningen och dörrklocka fungerar. Bor du i bostadsrätt ta en översyn av trapphuset. 

3. Städa skinande rent

Kristallklara fönster, blanka golv och rena element, lister, golvbrunnar, dammfria lampskärmar, rena mattor och köksbänkar. Ta gärna hjälp av städfirma om det känns övermäktigt. 

4. Rensa, rensa, rensa

Var hård och se till så att "pryttlar" röjs undan. Rena ytor får rummen ser större ut. Plocka alla ytor: golv, skåp, bänkar, garderober och under sängar. Få undan familjefoton, tidningshögar, lådor ovanpå skåp, rensa anslagstavlor och bland kylskåpsmagneterna. Rena ytor gör rummen luftigare och större.

individa-bageribacken-8-4102-200611-15-8

5. Måla om och fräscha upp – om det behövs

Lite mer tidskrävande, men ska du vara seriös med din homestyling finns inga genvägar. Väljer du att måla om något rum, tänk vitt och neutrala färger. Använd gärna samma färgskalor för att hålla ihop rummen.

6. Styla upp extra rummet. 

Har du ett extra rum som används som mest används som förvaringsrum, passa på att skapa ett väl fungerande rum. Styla upp det som ex gästrum, kontor, arbetsrum elelr extra barnrum. Hör med mäklaren eller stylisten vad målgruppen i området söker. 

detalj kombo.jpg

7. Barnrummet

Barnrum är ofta väldigt kreativa och fyllda med leksaker. Här gäller det ni styvar undan och plockar undan det mesta men spara de allra finaste att dekorera med. Här vill man behålla den lekfulla touchen, men i clean tappning.

8. Växter och blommor. 

Köp kryddor till köket, ett knippe färska blommor till bordet i vardagsrummet och eventuellt även i hallen om det finns plats. 

9. Garderober

Öppna upp era garderober och rensa rensa rensa. Är det väggfasta garderober som ingår i bostaden kommer spekulanterna kika in.  Låt bara dina snyggaste kläder hänga kvar, det ska se rymligt och härligt ut. Bra ljussättning, textilparfym och snygga skolådor ger det där lilla extra

10. Badrummet

Töm allt personligt ur badrumsskåp och lådor! De kommer att öppnas. Köp nytt duschdraperi eller ta bort det helt om det behövs. Ta bort papperskorgen och tvättkorgen. Styla med nyköpta handdukar och badlakan. En ny snygg fluffig morgonrock ger personlighet. Ställ in en växt, doftljus och vackra lyxiga tvålar.

Mer tips och trix kan ni läsa på vår blogg

Klicka HÄR 

bankhotel-bad-bindefeld.jpg

Köp läckra kroppsprodukter genom att klicka

på bilden. 

bottom of page