Homestyling

Att anlita en stylist inför flytt maxar bostadens potential och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsförsäljning. Snygga bilder skapar nyfikenhet och lockar till sig fler till visningen, vilket påverkar slutpriset. 

Vår utgångspunkt är alltid att försöka utgå från den befintliga inredningen. Varje bostad är unik och vi utgår alltid från er bostads förutsättningar. Vi har ett stort lager så vi kan matcha alla inredningsstilar. På vårt första konsultationsmöte hittar vi rätt nivå för just er bostad för att skapa en drömbostad för spekulanterna. Vi erbjuder vi även rådgivning för dig som vill styla själv men känner vill ha expertis under processen styling till visning. 

Om du behöver en helhetslösning med transport av möbler, förvaring, städning eller renovering?

Vi hjälper dig med allt du behöver. 


Så här går det till:
1. Vi kommer hem till er för att se bostaden, alternativt så skickar ni bilder till oss.
2. Ni får en offert som beskriver uppdraget.
3. Stylingen utförs oftast dagen innan fotograferingen alternativt samma dag.
4. Ni behåller stylingdekorationerna i priset 3-6 veckor beroende på mäklarens strategi. 
5, Kostnad från 2500kr

Inredningsuppdrag​

Inredning är roligt men ibland behöver man lite hjälp.  När du tar hjälp av oss är du ett steg närmare att lyckas med din inredning. I vårt dagliga arbete möter vi många personer som behöver hjälp med att få hemmet eller för dekorationer till festen som de drömmer om. Det ni alla har gemensamt är att det är svårt att ”få till det".

Vi hjälper er med er med era inredningsdrömmar genom att skapa moodboards, och ge tips och råd. Vi erbjuder både 2D och 3D skisser. Det ger en ökad förståelse för de idéer vi vill förmedla. 
Ett hembesök tar 2-3 timmar beroende på yta.  Under besöket går vi igenom ert hem och ni berättar om era idéer och önskemål. Vi kommer ställa en hel del frågor som ligger till grund till vårt senare förslag. Efter hembesöket återkommer vi med ett förslag. Vi arbetar även med Digital Styling, det är perfekt för er som bor på annan ort eller annat land. 

Samarbeten

Samarbeten och sponsrade inlägg i sociala media är idag ett vanligt sätt för företag att kommunicera med sina kunder idag. Vi hjälper er att sätta era produkter i en inspirerande miljö. Med bra bilder, redaktionella texter kan vi skapa marknadsföringsmaterial till alla era kanaler. Vi erbjuder också möjlighet för er att synas på våra sidor genom vårt dagliga arbete med olika uppdrag. Vi har välbesökta plattformar på såväl Instagram och Facebook. På instagram har vi 10k+ följare och 100,000+ exponeringar i veckan och Facebook 23k+ .  Geografiskt är vår följarkrets störst i Stockholm, därefter Göteborg, Malmö och Nordiska länderna. Kontakta oss för ett möte och upplägg som passar just ert företag. 

Online styling

 

Att styla en bostad digitalt är effektivt och smidigt. Du får allt via din mobil. 

Så här går det till:

Du tar bilder på det rum i alla vinklar och skickar till oss. Vi gör en stilanalys med hjälp av frågor och skickar därefter en åtgärdsplan till dig med tillhörande moodboards. Kontakta oss för mer info. Pris från 800kr/rum. ( 15kvm)

.

© 2023 by Demi Watson. Proudly created with Wix.com

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.