Homestyling

Sälj din bostad snabbare till ett högre pris.

 

Att anlita en stylist inför flytt maxar bostadens potential och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsförsäljning. Snygga bilder skapar nyfikenhet och lockar till sig fler till visningen, vilket påverkar slutpriset. 

Vår utgångspunkt är alltid att försöka utgå från den befintliga inredningen. Varje bostad är unik och vi utgår alltid från er bostads förutsättningar. Vi har ett stort lager så vi kan matcha alla inredningsstilar som anpassar snabbt din bostad till rätt målgrupp.

På vårt första konsultationsmöte hittar vi rätt nivå för just er bostad för att skapa en drömbostad för spekulanterna. Vi erbjuder vi även rådgivning för dig som vill styla själv men känner vill ha expertis under processen styling till visning. 

Om du behöver en helhetslösning med transport av möbler, förvaring, städning eller renovering?

Vi hjälper dig med allt du behöver. Pris från 2 500kr.


Online styling

 

Bor du utanför Stockholm eller vill du göra stylingen själv men känner du vill ha lite extra hjälp på vägen ?

Då är digital styling det du söker.

Snabba konkreta tips digitalt där allt sköts digitalt via mobilen eller datorn. Du bestämmer 

How to:

Du tar bilder på det rum i alla vinklar och skickar till oss.

Priser för en digital styling av bostad inför försäljning är priser 2 500kr upp till 65 kvm. 

.

Sovrum med produkter från en av våra leverantörer . 

Inredningsuppdrag​

Inredning är roligt men ibland behöver man lite hjälp.  När du tar hjälp av oss är du ett steg närmare att lyckas med din inredning. I vårt dagliga arbete möter vi många personer som behöver hjälp med att få hemmet eller för dekorationer till festen som de drömmer om. Det ni alla har gemensamt är att det är svårt att ”få till det".

Vi hjälper er med er med era inredningsdrömmar genom att skapa moodboards, och ge tips och råd. Vi erbjuder både 2D och 3D skisser. Det ger en ökad förståelse för de idéer vi vill förmedla. 
Ett hembesök tar 2-3 timmar beroende på yta.  Under besöket går vi igenom ert hem och ni berättar om era idéer och önskemål. Vi kommer ställa en hel del frågor som ligger till grund till vårt senare förslag. Efter hembesöket återkommer vi med ett förslag.

Vi arbetar även med Digital Styling, det är perfekt för er som bor på annan ort eller annat land. 

Här ovan ser ni exempel på ett samarbete vi har med FRAMEIT. På våra stylingar använder vi deras vackra posters.

Samarbeten

Samarbeten och sponsrade inlägg i sociala media är idag ett vanligt sätt för företag att kommunicera med sina kunder idag. Vi hjälper er att sätta era produkter i en inspirerande miljö. Med bra bilder, redaktionella texter kan vi skapa marknadsföringsmaterial till alla era kanaler. Vi erbjuder också möjlighet för er att synas på våra sidor genom vårt dagliga arbete med olika uppdrag. Vi har välbesökta plattformar på såväl Instagram och Facebook.

2020 satsar vi även på trädgårdar och uterum. 

 

Kontakta oss för ett förslag på upplägg som passar just ert företag. 

© 2023 by Demi Watson. Proudly created with Wix.com

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.