top of page

Efter år av längtan öppnades äntligen dörrarna upp för Formex. Mässan där leverantörer inom inredning och trädgård visar upp sina nyheter. Ni förstår ju hur inspirerande det var att flanera runt och göra några inköp för höstens stylingar.


Höstens färger och trender fortsätter att gå i det mustiga och naturens toner. Mkt ull och fluffiga mattor och kuddar.

Härliga kuddar och dessa kommer ni öven inom kort kunna köpa i vår webbshopp


Krumelurer i läckra former syns både som vaser, krukor, ljusstakar och mönster på tavlor.

Bubbliga former

Den klassiska stilen. Den är stabil år efter år. Cool form på soffbordet tuffar till stilen.

Här visar jag en bostad a ett r o k o kök som tidigare försökte säljas ostylad.

Det blev ingen budgivning alls.

Säljaren beslutade sen för en styling. Efter en vecka på marknaden kom budgivningen igång och såldes för 500 000 sek över utsatt pris. Det blev verkligen ett bevis för att styling lönar sig. Köpare måste se hur och vad man kan få plats med i olika rum.


Här ser ni rummet i ettan då jag stylade upp den med en dagbädd, bord/stol osv för att visa vad som fåt plats. och ändå rymligt.
EFTER

Samma vinkel på rummet då den var tom.
FÖRE

Den fina lilla matplatsen i anslutning till kokvrån
EFTER

Här kommer en bildkavalkad med före och efter bilder, Bostaden såldes via NOTAR

Först vill jag börja med att önska er alla ett Gott Nytt Inredningsår, innan jag visar bilder och berättar om en av årets rekordstylingar, dvs där utropspriset ökade över en miljon kronor.

Vårt uppdrag var att styla upp en tom bostad a 27kvm, här fanns inget kök då den används som en studio under många år. Ytskiktsrenovering utfördes av vår målare för att få upp fräschören. Studion hade potential och charm med 3,5 i takhöjd


Här valde jag och Sara att styla upp med gustavianska influenser och rustika detaljer som inspiration för "studiokänsla"


Nytillverkad soffa med Gustaviansk stil placerades mitt i rummet för att ge ett bra flöde och optimerad yta. Sängen fick sin naturliga placering bakom dörren och därmed lite avskilt, Runt klaffbord med stolar och sidobord visar att rummet är större än det upplevs på papper.


Tavlor målade av Sara.


Bostadens utropspris vad 2, 495 tkr, klubbades för 3,9 miljoner. Såldes via Notar

Budget för målning o styling: 23 000kr

#homestylingstockholm #inredarestockholm

bottom of page