En sak vet man och det är att man inte kan ha kontroll över morgondagen. Man vet inte vad som händer. Man kan såklart försöka förutspå men man vet aldrig med 100% garantier.

I veckan blev jag uppringd av Svenska Dagbladet för att ge mitt perspektiv på bostadsmarknaden på grund av kriget. Jag vet att några säljare som jag träffat har en ökad oro, de vill gärna det ska gå snabbt ut på marknaden då de väl bestämt sig. Jag måste även säga att de mäklare jag jobbar med är otroligt duktiga till att få ett snabbt avslut. Just nu jobbar jag mest intensivt med NOTAR kontoret Östermalm/Gärdet. Där arbetar jag med alla mäklare och vi är ett riktigt bra team. Jag säger det verkligen från hjärtat, så många år jag har med Sanda Hansson och sista året med övriga kontoret. En annan mäklare som jag vill lyfta är Camilla Eggenberger från Residence Christies. Tveka inte kontakta dem vid försäljning av lägenheter eller din villa. Mina varmaste rekommendationer på fullblodsproffs. Bra mäklare och bra stylister är viktigare än någonsin och värt investeringen då man ska sälja.

Nedan ett utkast från SvD digitala publicering.

Här visar jag en bostad a ett r o k o kök som tidigare försökte säljas ostylad.

Det blev ingen budgivning alls.

Säljaren beslutade sen för en styling. Efter en vecka på marknaden kom budgivningen igång och såldes för 500 000 sek över utsatt pris. Det blev verkligen ett bevis för att styling lönar sig. Köpare måste se hur och vad man kan få plats med i olika rum.


Här ser ni rummet i ettan då jag stylade upp den med en dagbädd, bord/stol osv för att visa vad som fåt plats. och ändå rymligt.
EFTER

Samma vinkel på rummet då den var tom.
FÖRE

Den fina lilla matplatsen i anslutning till kokvrån
EFTER

Här kommer en bildkavalkad med före och efter bilder, Bostaden såldes via NOTAR

Först vill jag börja med att önska er alla ett Gott Nytt Inredningsår, innan jag visar bilder och berättar om en av årets rekordstylingar, dvs där utropspriset ökade över en miljon kronor.

Vårt uppdrag var att styla upp en tom bostad a 27kvm, här fanns inget kök då den används som en studio under många år. Ytskiktsrenovering utfördes av vår målare för att få upp fräschören. Studion hade potential och charm med 3,5 i takhöjd


Här valde jag och Sara att styla upp med gustavianska influenser och rustika detaljer som inspiration för "studiokänsla"


Nytillverkad soffa med Gustaviansk stil placerades mitt i rummet för att ge ett bra flöde och optimerad yta. Sängen fick sin naturliga placering bakom dörren och därmed lite avskilt, Runt klaffbord med stolar och sidobord visar att rummet är större än det upplevs på papper.


Tavlor målade av Sara.


Bostadens utropspris vad 2, 495 tkr, klubbades för 3,9 miljoner. Såldes via Notar

Budget för målning o styling: 23 000kr

#homestylingstockholm #inredarestockholm