top of page

Beroende på bostadsyta och eventuella önskemål påverkar priset. Generellt kostar en FULL styling i snitt ca 350kr p/kvm. Minipris är 10 000kr för en tom bostad.

Här ger jag några exempel på en tomma lägenheter som jag stylat upp.


De första bilderna visar ett allrum från en lägenhet med bostadsyta 53kvm. Säljarna lämnade kvar soffan, dubbelsängen, bokhylla och diverse konst jag valde ut att använda.

Vi hjälpte även till att transportera bort möbler till ett förråd som ej användes på stylingen.

Arvode ex transport 22500kr. ( inkl moms)Nästa bostad är ett större projekt där en BRF föreningen var min uppdragsgivare, nybyggda lägenheter med extra fina materialval. Mellan 28-98 kvm.

Här blev det en kreativt samarbete med föreningen. Pris per kvm 650krDetaljbild lgh 28kvm


Bild från ett r o k 28kvm.Från del av vardagsrummet i den större våningen

Köket från en av lägenheterna.


Från samma lägenhet som du såg köket från,

Som du tjänar på att anlita en Homestylist?


- En drömresa ?

- En ny soffa?

- Kanske en ny bil?...


Under mina år som jag arbetat som inredare har det verkligen varit en god investering att anlita oss. Antingen så har priset ökat, eller så har bostaden äntligen sålts iväg efter att tidigare försök att säljas omöblerad.

(Ni kan även läsa vidare se bilder av mina tidigare blogginlägg med före och efter bilder)

Ett av många kök som jag har inrett, och jag ser alltid potentialen och ser möjligheter. Kylskåpet bytte plats till bredvid diskbänken där det fanns en lucka, ja, en bräda med ett skåp utan lucka under... Så, bort med brädan och in med kylen. Då fick en mindre matplats plats. Se bilden nedan.

Nu kan ni såklart tänka jag bara lyfter fram det bästa, ja så tänker jag såklart alltid. Se positivt. Men. Även om marknaden varit mer eller mindre svajjig, som precis inför en räntehöjning, kriget i europa, politiska ogynnsamma beslut osv... Så står jag fast vid att en bostad som är övermöblerad eller helt tom är mycket svårare att sälja.


Bilden här nedan har jag visat tidigare i ett blogginlägg. En svår möblerad bostad där rummen kändes små. Men, små ytor rymmer mer än man tror. Läs mer om denna styling


En etta med köksdel. Här har tidigare ägare öppnat upp en vägg mot köket. Bra. Det gör det luftigare. Men den omoderna stilen blev omöjlig att sälja. Så, de tömde den och jag kom in.

En visning samma dag. På pricken 30 min efter fotograferingen. Såldes 2 timmar senare. Det måste vara ett rekord. Försäljning juni 2023, via NOTAR,


Jag låter bilderna tala för sig.


Foto: Bohemija Media

bottom of page