top of page

Villa Sjövik en oas

Uppdaterat: 11 jan. 2020


I sommarvecka i Juli , 2019 så besökte jag en ljuvlig trädgård i närheten av Mariefred. Via sociala media är den känd under namnet Villa Sjövik. Jag blev kontaktad av Carin (som är ägarinnan till kontot) om ett kreativt möte, för ge varandra inspiration och att hon även sökte råd till hennes fina trädgårdsbod, cafe och bolla idéer för hennes hem. Självklart sa jag ja och tog tåget ner, jag älskar ju sånt här och på Carins konto på instagram hade jag ju redan fått en liten hint av vad som vändades där.

Den här trädgården är verkligen en fin plats som har massor av potential, ägarna är dessutom supertrevliga så man mår verkligen gott på flera vis efter ett besök här.


Trädgården är stor och luftig, man kan vandra runt hela på knastriga grusgångar, eller på gräsmattan och överallt finns stolar och bord som är strategiskt utplacerat så en kan slå sej ner och känna lugnet en stund. Fika finns att köpa i boden.


En sinnernas trädgård är rätt beskrivning för denna oas.

Inträde och kaffe, 100kr. Öppet en gång i månaden. Adress: Forsavägen 17B, Åkers styckesbruk.

Mer info se Carins Instagram


Carins Vackra Villa Sjövik
Carins Vackra Villa Sjövik

Villa Sjöviks söta lilla butik inhyser även det mysiga caféet, kaffe och kakor som ingår i entrepriset och här inne sker även försäljning av små presentartiklar.
Villa Sjöviks söta lilla butik inhyser även ett mysiga café. Här inne önskade Carin tips och råd om färgsättning och hur hon kunde förbättra miljön. Mitt förslag var färgsätta/lasera väggarna och placera textilier på några väggar. Vi placerade även om produkter som hon hade i ett vackert skåp i rummet.


Carin har ett vacker hem i klassisk stil. Givetvis gick jajg husensyn och det var verkligen inspirerande då hon har många fina stilleben. Mer bilder kommer senare då hon ville måla om väggar på sin övervåning och det blev hon peppad till att göra och jag ser framemot resultatet.

116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page