Villa Sjövik en oas

Uppdaterad: 11 jan 2020


I sommarvecka i Juli , 2019 så besökte jag en ljuvlig trädgård i närheten av Mariefred. Via sociala media är den känd under namnet Villa Sjövik. Jag blev kontaktad av Carin (som är ägarinnan till kontot) om ett kreativt möte, för ge varandra inspiration och att hon även sökte råd till hennes fina trädgårdsbod, cafe och bolla idéer för hennes hem. Självklart sa jag ja och tog tåget ner, jag älskar ju sånt här och på Carins konto på instagram hade jag ju redan fått en liten hint av vad som vändades där.

Den här trädgården är verkligen en fin plats som har massor av potential, ägarna är dessutom supertrevliga så man mår verkligen gott på flera vis efter ett besök här.


Trädgården är stor och luftig, man kan vandra runt hela på knastriga grusgångar, eller på gräsmattan och överallt finns stolar och bord som är strategiskt utplacerat så en kan slå sej ner och känna lugnet en stund. Fika finns att köpa i boden.


En sinnernas trädgård är rätt beskrivning för denna oas.

Inträde och kaffe, 100kr. Öppet en gång i månaden. Adress: Forsavägen 17B, Åkers styckesbruk.

Mer info se Carins Instagram


Carins Vackra Villa Sjövik

Villa Sjöviks söta lilla butik inhyser även ett mysiga café. Här inne önskade Carin tips och råd om färgsättning och hur hon kunde förbättra miljön. Mitt förslag var färgsätta/lasera väggarna och placera textilier på några väggar. Vi placerade även om produkter som hon hade i ett vackert skåp i rummet.38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by Demi Watson. Proudly created with Wix.com

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.