top of page

Inredningstips: 5 trender du bara måste ha koll på

Uppdaterat: 19 mars

Djur, beige och stormönstrade tapeter – det är några av årets trender när det kommer till heminredning. Här bjuder inredaren Marie Söderberg på sin senaste trendspaning

Marie Söderberg som driver Stilrummet är ett stort fan av devisen "man tager vad man haver" och slår gärna ett slag för loppisfynd i kombination med ny inredning, gärna i återvunnet material. Här hittar du hennes fem bästa tips när det gäller inredning 2020.


1. Beige är inte tråkigt

Grått kommer leva kvar ett tag men om du matchar upp det gråa med beige är du helt rätt ute. De dova jordnyanserna kommer att hänga kvar och som inredning kan det inte bli mer harmoni och lugn i hemmet, då jordens färgsättningar drar ner på tempot.

2. Mera djur

Jag trodde nog att det skulle trappas ner, men man ser djur på dekorationer nästan överallt. Som lampfötter, bordsunderreden, vaser, krukor,... you name it. Helt rätt alltså att gå all in på ditt hemma-zoo!


3. Tapet med stora mönster

Vem gillar inte stormönstrade tapeter? Stort 2019 och nu 2020 förutspår jag att det blir ännu större. Det är möjligen en förlängning på retrotrenden som finns, och i ny tappning blir dessa tapeter en skön mix av gammalt och nytt.

4. Eleganta sovrum

Nu är det hotellbäddning som gäller. Raka linjer, strama överkast och släta plädar. Gillar du det rufsiga och skrynkliga linnesängkläder? Lugn bara lugn, det kommer finnas kvar. Men strama gärna upp det något med lite raka linjer, så är du helt rätt.

5. Retro är fortfarande inne

Jajamän, det finns och lever kvar. Vi älskar att resa tillbaka i tiden och samla vackra porslinskollektioner som vi fyndat på loppisar runt om i landet. Till det bakar vi gärna kakor och bjuder på traditionellt FIKA.

Inköpsställem:

Lampa

101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page