top of page

Låt mej få presentera..

Uppdaterat: 19 mars

.....en liten liten pärla. När jag fick uppdraget om denna lilla bostad, fick en fick tänka till en extra gång för vad som skulle få plats och hur det skulle på plats här inne. Men det gick alla tiders. Bostaden hade ett visst renoveringsbehov så därför valde jag några möbler som hade lite skön hemtrevlig patina.


Att styla upp en icke renoverad bostad med en massa nya moderna möbler, känns för mej ganska främmande och opersonligt. Jag gillar mixen.

Ett litet skrivbord och annat fint kuriosa.Lägenheten hade en balkong och det var ju verkligen en tillgång för den annars lilla ytan. Här ute fick en rottingfåtölj plats, mindre bord och ja satt ut min favoritväxt. Ormbunke.Fin vinkel av fotografen. Vem vill inte krypa ner i denna säng?Rummet i sin helhet. Bakom min rygg finns en liten hall med ett kokskåp.. och ett badrum.

Bostadsytan här inne var 17kvm.Och ja, vi fick plats med ett mindre matbord och stol oxå. Säljarens budget inkl balkong, färska blommor, och även badrumsdekor och kokskåp som ej syns i detta inlägg 15 000kr

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page