Orolig bostadsmarknad?

En sak vet man och det är att man inte kan ha kontroll över morgondagen. Man vet inte vad som händer. Man kan såklart försöka förutspå men man vet aldrig med 100% garantier.

I veckan blev jag uppringd av Svenska Dagbladet för att ge mitt perspektiv på bostadsmarknaden på grund av kriget. Jag vet att några säljare som jag träffat har en ökad oro, de vill gärna det ska gå snabbt ut på marknaden då de väl bestämt sig. Jag måste även säga att de mäklare jag jobbar med är otroligt duktiga till att få ett snabbt avslut. Just nu jobbar jag mest intensivt med NOTAR kontoret Östermalm/Gärdet. Där arbetar jag med alla mäklare och vi är ett riktigt bra team. Jag säger det verkligen från hjärtat, så många år jag har med Sanda Hansson och sista året med övriga kontoret. En annan mäklare som jag vill lyfta är Camilla Eggenberger från Residence Christies. Tveka inte kontakta dem vid försäljning av lägenheter eller din villa. Mina varmaste rekommendationer på fullblodsproffs. Bra mäklare och bra stylister är viktigare än någonsin och värt investeringen då man ska sälja.

Nedan ett utkast från SvD digitala publicering.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla