top of page

Vad ska du göra för pengarna?

Uppdaterat: 14 juli


Som du tjänar på att anlita en Homestylist?


- En drömresa ?

- En ny soffa?

- Kanske en ny bil?...


Under mina år som jag arbetat som inredare har det verkligen varit en god investering att anlita oss. Antingen så har priset ökat, eller så har bostaden äntligen sålts iväg efter att tidigare försök att säljas omöblerad.

(Ni kan även läsa vidare se bilder av mina tidigare blogginlägg med före och efter bilder)

Ett av många kök som jag har inrett, och jag ser alltid potentialen och ser möjligheter. Kylskåpet bytte plats till bredvid diskbänken där det fanns en lucka, ja, en bräda med ett skåp utan lucka under... Så, bort med brädan och in med kylen. Då fick en mindre matplats plats. Se bilden nedan.

Nu kan ni såklart tänka jag bara lyfter fram det bästa, ja så tänker jag såklart alltid. Se positivt. Men. Även om marknaden varit mer eller mindre svajjig, som precis inför en räntehöjning, kriget i europa, politiska ogynnsamma beslut osv... Så står jag fast vid att en bostad som är övermöblerad eller helt tom är mycket svårare att sälja.


Bilden här nedan har jag visat tidigare i ett blogginlägg. En svår möblerad bostad där rummen kändes små. Men, små ytor rymmer mer än man tror. Läs mer om denna styling


47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page